PALLADION

Recentebeoordeling


4 sterren uit 507 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Palladion. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 21:17 Eten 2uur laat door ongeluk bezorger en koud. Paladion heeft toe gezegt geld van bestelling terug te storten wat wij heel netjes vinden.
26 mei 2024 om 18:56 Ik vond t het geld niet waard. Alles was lauw. En de moussaka was erg smaakloos . Vond de gyros heel vet.. jammer .
19 mei 2024 om 18:47 Het eten was prima.
18 mei 2024 om 18:51 Oprecht waar een van de betere griekse restaurant. Goede kwaliteit-eet verhouding en echt heel lekker! Bestelling 2x gyros schotel €19,50,-
25 mrt 2024 om 6:47 Het vlees was koud . Is al voor de tweede keer . Ik bestel niet meer . Eten is geweldig maar dat doe ik voortaan gewoon in het restaurant
14 mrt 2024 om 21:16 Eten was verrukkelijk! Ook fijn dat ze mijn opmerking hadden gelezen :)
2 mrt 2024 om 20:03 Ik kreeg het verkeerde eten en vroeg of dit het wel was die man hus zei ja denk het dus ik keek in de gang op de bon daar stond een ander adres op dus ik snel naar buiten .van die gene was 37 euro en van mij 76.voortaan kijken op de bon naar het adre
22 feb 2024 om 8:52 Ik vind Palladion altijd erg goed te doen! Ik had een leveringstijd genoteerd, omdat ik onderweg besteld had. Ze waren alleen net iets eerder.
22 feb 2024 om 5:57 Er zat bijna geen feta in de bifteki helaas. De rest was heerlijk.
18 feb 2024 om 20:58 Heerlijk en veel
11 feb 2024 om 20:54 Het was weer heerlijk
8 feb 2024 om 19:04 Heerlijk. Perfect. Met zoals in het restaurant . Echt heel geweldig