PALLADION

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Palladion. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:03 Ik kreeg het verkeerde eten en vroeg of dit het wel was die man hus zei ja denk het dus ik keek in de gang op de bon daar stond een ander adres op dus ik snel naar buiten .van die gene was 37 euro en van mij 76.voortaan kijken op de bon naar het adre
22 feb 2024 om 8:52 Ik vind Palladion altijd erg goed te doen! Ik had een leveringstijd genoteerd, omdat ik onderweg besteld had. Ze waren alleen net iets eerder.
22 feb 2024 om 5:57 Er zat bijna geen feta in de bifteki helaas. De rest was heerlijk.
18 feb 2024 om 20:58 Heerlijk en veel
11 feb 2024 om 20:54 Het was weer heerlijk
8 feb 2024 om 19:04 Heerlijk. Perfect. Met zoals in het restaurant . Echt heel geweldig
14 jan 2024 om 19:06 Op zondag heerlijk gegeten, vroeg bestellen en dan een heerlijke maaltijd. Met nog een avond voor de boeg
11 jan 2024 om 20:51 Het was weer heerlijk
31 dec 2023 om 13:14 Was weer heerlijk
29 dec 2023 om 20:40 Eten was perfect, heerlijk gegeten
21 dec 2023 om 20:23 Eten was heerlijk. Bezorging was wat lang (60 min.)
17 dec 2023 om 21:26 Helaas waren de lamskoteletten veel te rauw, de garnalen iets te flauw zonder saus of marinade, de rest was prima